Tolórendszerek

A tolórendszerek kiváló megoldást jelentenek sok építtető számára, akik talán nem is tudják, hogy ilyen lehetőség áll rendelkezésükre. Az ilyen típusú megoldások maximális fényt biztosítanak a belső terekben, és lehetővé teszik, hogy anélkül nézzen a világra, hogy túl sokat kellene néznie a profilokat. Bár a kortárs design azt diktálja, hogy a tolóajtók és ablakok szerkezeti elemeinek láthatósága korlátozott legyen, sok rendszerben ezek képezik a kivételes esztétika alapját. A rendelkezésre álló különböző anyagoknak és dekoratív szerkezeteknek köszönhetően nagyon könnyen alkalmazkodik az Ön preferenciáihoz.
PVC rendszerek

PVC rendszerek

Komfortos használat és helytakarékosság. Profilszerkezetüknek köszönhetően az ablakok hatékony akadályt jelentenek hőszigetelési szempontból.

Részletek

Alumínium rendszerek

Alumínium rendszerek

Modern megoldások és modern design magas igényű ügyfeleknek. Erős, tartós profiljaival nagyméretű szerkezetek hozhatók létre.

Részletek

Acélrendszerek

Acélrendszerek

Ergonomikus és tartós megoldások igényes felhasználók által használt modern belső terekhez

Részletek

Fa rendszerek

Fa rendszerek

A fa tolórendszerek minden olyan helyen remek megoldást jelentenek, ahol nagy üvegfelületre, klasszikus designra és a környezetkímélő anyagok alkalmazásával járó természetes örömre van igény.

Részletek

Biztonságos vasalatok és elsőosztályú profilok a legnagyobb európai gyártóktól.

Jellegzetes és funkcionális ablakkiegészítők.

Megoldások családi házakba és középületekbe.

A piachoz és az országban érvényes jogi követelményekhez igazított szerkezet.

Küszöb nélküli megoldások

Az alacsony küszöb kényelmesebb használatot eredményez tolóajtóknál. Különösen akkor, ha mozgáskorlátozottak és gyermekek használják. Lakóépületekbe és középületekbe egyaránt ajánljuk.

Funkcionális kiegészítők

Kényelmes használat

Az emelő-tolóajtók rendkívül könnyű kezelhetőségét meghajtás garantálja.

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Weboldalunk internetes bélyegzőket, például cookie fájlokat használ személyes adatok személyre szabott tartalom és reklámok megjelenítése céljából történő felhasználása érdekében, továbbá oldalak, alkalmazások és internetes forgalom elemzése céljából. A cookie fájlok az Ön készülékén (pl. számítógépén, táblagépén, okostelefonján stb.) tárolt fájlokban rögzített informatikai adatok, amelyeket a böngésző küld a szervernek minden egyes alkalommal, amikor bejelentkezik az oldalra az adott készülékről, miközben weboldalakat nézeget. Tájékoztatás a személyes adatok kezeléséről