All in One

Az All in One termékcsaládot olyan ügyfelek számára fejlesztettük ki, akiknek már az otthonuk tervezési szakaszában fontos, hogy az összes asztalosipari elem harmonikus egységet alkosson, az ablakoktól, ajtókon, redőnyökön át a garázskapuig. A bemutatott kompozíciók a kínálatunkból választott bármely színben módosíthatók.
All in One Design

All in One Design

Esztétikus termékcsalád, melyet olyan ügyfeleknek dolgoztunk ki, akik ház tervezésekor még a legapróbb részletekre is ügyelnek.

Részletek

All in One Control

All in One Control

Meghajtások, jeladók, vezérlőegységek, melyek egymással együttműködve teszik lehetővé a roletták, kapuk és ajtók igény szerinti vezérlését.

Részletek

Látványos üvegezés, eredeti mintázat és acélbetétek választhatók.

Funkcionális és esztétikus garázskapuk, melyek kinézete harmonizál a többi nyílászáró elemmel.

A zsaluzia és az ablak színei harmonikus összhatású designt eredményeznek.

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Weboldalunk internetes bélyegzőket, például cookie fájlokat használ személyes adatok személyre szabott tartalom és reklámok megjelenítése céljából történő felhasználása érdekében, továbbá oldalak, alkalmazások és internetes forgalom elemzése céljából. A cookie fájlok az Ön készülékén (pl. számítógépén, táblagépén, okostelefonján stb.) tárolt fájlokban rögzített informatikai adatok, amelyeket a böngésző küld a szervernek minden egyes alkalommal, amikor bejelentkezik az oldalra az adott készülékről, miközben weboldalakat nézeget. Tájékoztatás a személyes adatok kezeléséről