Exclusive AluLine

Exclusive AluLine
  • A Despiro kültéri ajtók sokféle választható mintája korlátlan lehetőségeket nyújt az ingatlan bejáratának az elrendezésére.
  • A Decalu 88 Hidden ablakokra jellemző rejtett szárny kívülről nézve fix üvegezés hatását kelti a keretben.
  • A CorVision Plus tolóajtó rendszer hatalmas üvegfelületekre lett tervezve, ahol az üvegfelület akár 94% is lehet.

Az Exclusive AluLine termékcsaládhoz 3 termék tartozik: a Decalu 88 Hidden ablak rejtett szárnnyal, a CorVision Plus tolórendszer és a Despiro alumíniumajtó.

A Decalu 88 Hidden egy nagy presztízsű alumínium ablakrendszer. Jellegzetessége, hogy szárnya rejtett, így kívülről úgy néz ki, mintha fix üveg lenne a keretben. A kiváló hangszigetelési és hőszigetelési paramétereken kívül kinézete is nagyon eredeti.

A CorVision Plus egy nagy alumínium tolóajtó rendszer. A termék olyan nagy üvegfelületekre lett tervezve, ahol az üvegfelület aránya eléri akár a 94%-ot. A látható alumíniumfelületek minimálisra csökkentése mellett maximális fénybeeresztést biztosít.

A Despiro innovatív és elegáns kültéri alumíniumajtó kollekció – sokféle mintával és színváltozatban kapható. A legmagasabb szinten kidolgozott termék technológiai és esztétikai szempontból egyaránt.

Az Exclusive AluLine termékcsaláddal sok időt megtakaríthat a ház összes nyílászárójának kiválasztásakor. Elsősorban azonban az ablakok és ajtók harmonikus összhangját és a legjobb műszaki paramétereket biztosítja.

Az Exclusive AluLine olyan beruházás, amelynek előnyeit sokáig élvezheti energiamegtakarítás és használati komfortérzet tekintetében. Különleges designer jellege és fölösleges részletektől való mentessége azt a luxus élményt nyújtja a felhasználónak, ami jár neki.

A kiadvány nem minősül kereskedelmi ajánlatnak. A bemutatott grafikai anyagok csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a termékek tényleges színei és textúrái eltérhetnek a reklám anyagokban bemutatottaktól. A bemutatott grafikák, beleértve a színek megjelenítését, nem adhatnak okot a reklamáció okára.

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Weboldalunk internetes bélyegzőket, például cookie fájlokat használ személyes adatok személyre szabott tartalom és reklámok megjelenítése céljából történő felhasználása érdekében, továbbá oldalak, alkalmazások és internetes forgalom elemzése céljából. A cookie fájlok az Ön készülékén (pl. számítógépén, táblagépén, okostelefonján stb.) tárolt fájlokban rögzített informatikai adatok, amelyeket a böngésző küld a szervernek minden egyes alkalommal, amikor bejelentkezik az oldalra az adott készülékről, miközben weboldalakat nézeget. Tájékoztatás a személyes adatok kezeléséről