Küldetés és látásmód

Eko-Okna – 25 éve a lakossági és üzleti ügyfelek választása

A gyártás, a cégfejlesztés területén nyert sok éves tapasztalatunknak, az ügyfelek igényeire való reagálásunknak és folyamatos fejlesztésünknek köszönhetően vezető európai nyílászáró gyártó címmel ismertek el bennünket. Mi vagyunk továbbá a PVC ablakok egyik legnagyobb gyártója és az egyik legnagyobb lengyelországi munkáltató.

Részletek

Csúcskategóriás géppark

Az Eko-Okna S.A. által kínált asztalosipari gyártások középpontjában a szakképzett alkalmazottakból álló csapat és a technológiailag fejlett gépek állnak. E kombinációnak köszönhetően magas minőségű termékeket gyártunk, sok év garanciával.

Részletek

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Weboldalunk internetes bélyegzőket, például cookie fájlokat használ személyes adatok személyre szabott tartalom és reklámok megjelenítése céljából történő felhasználása érdekében, továbbá oldalak, alkalmazások és internetes forgalom elemzése céljából. A cookie fájlok az Ön készülékén (pl. számítógépén, táblagépén, okostelefonján stb.) tárolt fájlokban rögzített informatikai adatok, amelyeket a böngésző küld a szervernek minden egyes alkalommal, amikor bejelentkezik az oldalra az adott készülékről, miközben weboldalakat nézeget. Tájékoztatás a személyes adatok kezeléséről