Ablakok

Az Eko-Okna S.A. által kínált ablakok a legfontosabb, zászlóshajónak számító termékek, amelyek felelősek a vállalat nagy sikeréért. Minden ablak, amely az ügyfelek számára előkészített katalógusba kerül, bevált megoldás, amely tökéletesen felkészült arra, hogy tökéletesen működjön azokban a helyzetekben, amelyekre szánták. A széles választék azt jelenti, hogy minden építtető megtalálja a hőszigetelt ablakokat elfogadható áron és pontosan az esztétikai koncepciójához legjobban illeszkedő kialakítással.
PVC ablakok

PVC ablakok

Rendszerek, melegprofilok széles választéka, számtalan konstrukciós lehetőség és kiegészítők széles tárháza. A PVC ablakok családi házakba és társasházakba egyaránt jó megoldást jelentenek.

Részletek

Alumínium ablakok

Alumínium ablakok

A legjobb ablak-ajtó rendszerek alumínium alkalmazásával. Ellenállóság, egyszerűség, funkcionalitás és biztonság – néhány példa az alumínium nyílászárók előnyeire.

Részletek

Acél ablakok

Acél ablakok

Vékony profilok számtalan szerkezeti lehetőséggel. Rendkívül ellenálló és univerzálisan alkalmazható.

Részletek

Faablakok

Faablakok

Három vagy négy farétegből készült stabil profilok, melyek hosszú élettartamát négy lakkbevonat biztosítja.

Részletek

Kiegészítők

Kiegészítők

Az ablakok szépségéhez és funkcionalitásához számos választható kiegészítő járul hozzá – például kilincsek, fogantyúk, ablakpárkányok, osztólécek, melegperemkeretek és szellőzők.

Részletek

Biztonságos vasalatok és elsőosztályú profilok a legnagyobb európai gyártóktól.

Jellegzetes és funkcionális ablakkiegészítők.

Megoldások családi házakba és középületekbe.

A piachoz és az országban érvényes jogi követelményekhez igazított szerkezet.

Szín és szerkezet

Több tucatnyi furnérszín négy színpalettáról. Egyoldalas, kétoldalas furnérozással, illetve duo-kolor változatban kínáljuk ablakainkat.

Acrylcolor

Akril üvegrétegnek köszönhetően ablakaink színe sokkal tartósabb. A bevonat visszaveri a napsugárzást, és nem pattogzik le.

V-Perfect

Kizárólag új technológiákkal dolgozunk. A V-Perfect a precíz profilcsatlakozást jelent.

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Weboldalunk internetes bélyegzőket, például cookie fájlokat használ személyes adatok személyre szabott tartalom és reklámok megjelenítése céljából történő felhasználása érdekében, továbbá oldalak, alkalmazások és internetes forgalom elemzése céljából. A cookie fájlok az Ön készülékén (pl. számítógépén, táblagépén, okostelefonján stb.) tárolt fájlokban rögzített informatikai adatok, amelyeket a böngésző küld a szervernek minden egyes alkalommal, amikor bejelentkezik az oldalra az adott készülékről, miközben weboldalakat nézeget. Tájékoztatás a személyes adatok kezeléséről