INFINITI Thermo kapuk

Az INFINITI Thermo olyan szekcionált garázskapucsalád, amelynél különös hangsúlyt fektettek a hatékony hőszigetelésre. Az általános megoldások összes előnyét a 60 milliméter vastag, szigetelőanyaggal töltött acéllemezek előnyeivel ötvözi. Az INFINITI Thermo kapukban alkalmazott innovatív, hőkamrás, dupla ajtószárnyas tömítések biztosítják, hogy a hőhidak miatt ne legyen hőveszteség, ezenfelül a rendelkezésre álló számtalan tervezési lehetőség és a kényelmes automatizálás a legigényesebb felhasználók elégedettségét is garantálja.

  Az INFINITI Thermo garázskapuk nem csak a szekcionált termékek tekintetében jelentenek új mércét a teljes garázskapu-piacon. Ezek az egész ajtót tartó innovatív acélkeretből, 60 mm vastag, szigetelőanyaggal töltött acéllemezekből álló kapuból és választható meghajtórendszerből állnak. Az elektromos meghajtás lehetővé teszi, hogy a kapu nyomógombos vezetékes kapcsolókkal és rádiós távirányítókkal, vagy akár telefonokkal is működtethető legyen, esetleg intelligens otthoni rendszerekbe integráltan. Megbízhatóságuk nagyobb javítások nélküli több éves problémamentes működést jelent, és a széles stílusválasztéknak köszönhetően könnyen illeszkednek bármilyen otthonhoz.


  Válassza az All in One-t, és hagyja, hogy minden illeszkedjen egymáshoz

  Nehéz a garázskaput a ház többi részéhez illeszteni? Ez nem így van az Eko-Okna All in One szettjeivel. A cég szakemberei esztétikailag koherens szetteket készítettek, amelyek a következőket tartalmazzák:

  Ilyen szett kiválasztásával egész otthona vonzó kialakítású lehet anélkül, hogy keresgélnie kellene a piacon kapható termékek között. Különösen vonzó a fejlesztők és az intézményi befektetők számára, mivel jelentősen lerövidíti a fejlesztés előkészítésének idejét.

  Ugyanilyen fontos az a tény, hogy a termékeket az All in One csomagokban is műszaki paramétereik alapján választhatják ki. Így minden nyílászáróelem egységes lesz.

  Eko-Okna S.A.
  Kornice, ul. Spacerowa 4
  47-480 Pietrowice Wielkie
  NIP: 6391813241, KRS: 0000586067