Ablakárnyékolók

Az Eko-Okna S.A. kínálatában szereplő ablakárnyékolók bármely nyílászáró remek kiegészítői. Ezért minden beruházásnál javasolt a használatuk. Az Eko-Okna kínálatában szereplő árnyékolók felszerelésével a belső térbe jutó fény és hő, valamint a beszűrődő zaj is szabályozható. Megfelelő konfigurációt választva, szintén hatékony védelmet nyújtanak a nem kívánt betolakodók ellen. Nem szabad megfeledkezni a kínálatban szereplő számos tétel impozáns vagy megnyerő esztétikájáról sem.
Roletták

Roletták

Az ablakredőnyök, amelyek az alapvető módja a belső terek védelmének a túlzott fény és hő ellen, belül vagy az épület homlokzatán is megjelenhetnek. A gazdag választék lehetőséget ad az ideális, tökéletesen illeszkedő megoldás kiválasztására.

Részletek

Homlokzati zsaluziák

Homlokzati zsaluziák

Gondos tervezés, egyszerű szerelés és precíz vezérlés révén az ablakredőnyök egyre gyakrabban választott mechanizmussá válnak a napfény ellenőrzésére minden típusú épületben.

Részletek

Zsalugáterek

Zsalugáterek

A tartós alumíniumot és hagyományos zsalugáter mintázatot ötvöző kiváló megoldás. Mozgatható és fix lamellás zsalugáterek kaphatók.

Részletek

Kiegészítők

Kiegészítők

Egyszerűsítik az árnyékolók vezérlését és további funkciókkal látják el őket. Meghajtások, távirányítók, kapcsolók széles választéka.

Részletek

A szerelési módtól függően falba süllyesztett, falon kívüli és adaptációs árnyékolók kaphatók.

Integrált szúnyoghálók garantálnak kiváló védelmet a napsütésen túl rovarokkal szemben is.

Hőhidakat kiküszöbölő rendszerek.

Ablakra szerelés

Bizonyos redőnytípusok és homlokzati zsaluziák felszerelése még az ablakgyártás során megtörténik.

Intelligens kiegészítők

Színválasztás

A napellenzők, a széles színválasztéknak köszönhetően, a homlokzathoz illő színben választhatók.

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Weboldalunk internetes bélyegzőket, például cookie fájlokat használ személyes adatok személyre szabott tartalom és reklámok megjelenítése céljából történő felhasználása érdekében, továbbá oldalak, alkalmazások és internetes forgalom elemzése céljából. A cookie fájlok az Ön készülékén (pl. számítógépén, táblagépén, okostelefonján stb.) tárolt fájlokban rögzített informatikai adatok, amelyeket a böngésző küld a szervernek minden egyes alkalommal, amikor bejelentkezik az oldalra az adott készülékről, miközben weboldalakat nézeget. Tájékoztatás a személyes adatok kezeléséről