Szúnyoghálók

A szúnyoghálók hatékonyan védenek a rovarok ellen. Megakadályozzák nemcsak a szúnyogok, hanem minden egyéb zavaró, vagy akár veszélyes apró lény bejutását a házba. Biztonságos lakótér alacsony költséggel, gyakorlatilag a homlokzat vagy ablak megbontása nélkül, egyes megoldásoknál pedig teljesen beavatkozásmentesen. A kémiai rovarriasztóknál egyértelműen jobb megoldás!
Ablakra szerelhető szúnyoghálók

Ablakra szerelhető szúnyoghálók

Extrudált alumínium profilokból és üvegszálas hálóból. Falon kívüli rolettákkal integrálhatók.

Részletek

Ajtóra szerelhető szúnyoghálók

Ajtóra szerelhető szúnyoghálók

A szúnyogháló közvetlenül az ajtókeretre szerelhető. Opcionálisan megerősíthető kitöltőlemezzel, mely védi a szúnyoghálót állatok által okozott károkkal szemben.

Részletek

Toló szúnyoghálók

Toló szúnyoghálók

Alacsony csúszóüvege tökéletesen működik ún. alacsony küszöbös tolóajtókkal. Nagyobb méretű kereteket is készítünk.

Részletek

Extrudált alumínium profilok.

A RAL paletta tetszőleges színében lakkozott profilok.

Üvegszálas háló.

Szmogszűrő hálók

A szúnyoghálók egyszerű háló helyett szmogszűrő hálókkal is készülhetnek. E szmogszűrők nanoszálból készülnek, mely szűrő tulajdonságokkal rendelkezik.

UV-védelem

Kényelmes és praktikus

Tökéletes rovarok elleni védelem.

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Weboldalunk internetes bélyegzőket, például cookie fájlokat használ személyes adatok személyre szabott tartalom és reklámok megjelenítése céljából történő felhasználása érdekében, továbbá oldalak, alkalmazások és internetes forgalom elemzése céljából. A cookie fájlok az Ön készülékén (pl. számítógépén, táblagépén, okostelefonján stb.) tárolt fájlokban rögzített informatikai adatok, amelyeket a böngésző küld a szervernek minden egyes alkalommal, amikor bejelentkezik az oldalra az adott készülékről, miközben weboldalakat nézeget. Tájékoztatás a személyes adatok kezeléséről