Külső zsalugáterek

Külső zsalugáterek
  • Három fajta zsalugáter típus kapható: nyíló, nyíló-harmonika és toló.
  • Továbbá minden zsalugáterhez a következő lamellák választhatók: mozgatható lamellák, amelyekkel szabályozható a fény- és levegőáteresztés, illetve fix, lefelé mért fix szögben elhelyezkedő lamellák.

Rendelhető színek

A tartós alumíniumot és hagyományos nyílászáró mintázatot ötvöző megoldás. Ablakon vagy ajtón történő alkalmazásuk eredeti megjelenést nyújt, hatékony védelmet jelent, és az egész házat páratlan stílusúvá varázsolja. Minden zsalugáter legmagasabb minőségű alumíniumból készül, így tökéletes védelmet nyújt külső tényezőkkel szemben, és hosszú évekre tartós választást jelent. Vastag, extrudált, alumínium lamellákkal kitöltött keretből áll. A zsalugáterek nagynevű beszállító, a spanyol Cortizo cég alkotóelemeiből készülnek. Ezek a komponensek megfelelően merevek, szerkezetük könnyű és karcsú.

A kiadvány nem minősül kereskedelmi ajánlatnak. A bemutatott grafikai anyagok csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a termékek tényleges színei és textúrái eltérhetnek a reklám anyagokban bemutatottaktól. A bemutatott grafikák, beleértve a színek megjelenítését, nem adhatnak okot a reklamáció okára.

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Weboldalunk internetes bélyegzőket, például cookie fájlokat használ személyes adatok személyre szabott tartalom és reklámok megjelenítése céljából történő felhasználása érdekében, továbbá oldalak, alkalmazások és internetes forgalom elemzése céljából. A cookie fájlok az Ön készülékén (pl. számítógépén, táblagépén, okostelefonján stb.) tárolt fájlokban rögzített informatikai adatok, amelyeket a böngésző küld a szervernek minden egyes alkalommal, amikor bejelentkezik az oldalra az adott készülékről, miközben weboldalakat nézeget. Tájékoztatás a személyes adatok kezeléséről